02/12-13 - 12 dage gammel

I dag kom der en plejer omkring Kl. 10:00 og sagde at de havde en familiestue klar til os! Yes !! Det var lige den besked vi havde ventet så længe på. Nu kunne vi endelig sove i en seng begge to og få lidt tiltrængt ro. I familiestuen er det meget nemmere at få styr på sine egne rytmer og det er nemmere at forberede sig på den kommende hjemsendelse. Det var helt utroligt hvor mange ting vi har samlet her på Neo af vores eget tøj, ting til Silke, personlig pleje, mad og hvad man ellers bruger som privatpersoner. Så det var dejligt at kunne få samlet alle vores ting i skabet på familiestuen. Vi prøver så vidt som muligt at være os selv selv om vi er indlagt, vi føler ikke at vi var os selv med hospitalstøj og alt det kliniske grej som hospitalet tilbød. Vi købte egne pleje ting til Silke, så som præmatur bleer og salve mm. Så det er skønt endelig at kunne være alene. Det er også tiltrængt for Charlotte at kunne amme og bruge brystpumpen i fred uden at skulle bekymre sig for andres øjne. I hvert fald var det en super start på dagen og vi var glade for at få den tiltrængte familiestue. 

Overlægen kom mens Mikkel var nede i byen og fortalte Charlotte at Silke nu blev anset som en normal baby, dvs. at hun nu blev set på som nyfødt - og ikke længere som præmatur med specielle behov. Vores babyvægt blev fjernet, Christian sagde at vi ikke længere måtte kontrolveje hende, for nu skulle hun skiftes til det lægerne kalder "flex måltider", det betyder at hun nu selv skal melde sig og at vi skal give hende brystmælk hver gang hun selv lyster. Vi skulle ikke længere skemaføre hendes madmængde, men derimod blot sætte et kryds. Hvis Silke ikke melder sig skal vi vække hende og give hende mælk med højest 3 timers mellemrum istedet.

Her er et billede af den nye familiestue, alt overvågningsudstyret, hospitalsengene og den kliniske følelse i rummet gør at man stadig føler at man er på et hospital.Leave a Reply.

  Om bloggen

  Denne side er lavet af Mikkel og Charlotte,
  Silke's forældre.

  En dag til dag fortælling om vores ophold på neonatal


  Silkes termin:

  Arkiver

  December 2013
  November 2013

  Kategorier

  All