Stikord: (Afsnittet bliver skrevet snart)

I dag købte vi en masse tøj til Charlotte. Vi tillod os at forlade hospitalet i to timers tid og bad en plejer holde øje med Silke. Vi havde længe snakket om at Charlotte havde brug for nyt tøj efter graviditeten. Hun havde i flere måneder gået rundt i graviditetstøj og følte bare at hun havde brug for at blive lidt sig selv igen efter kejsersnittet. Vi gik ned i Holbæk by og købte en kjole, et par trøjer, nogle toppe og et par bluser. Charlotte var rigtigt glad og det var noget lækkert tøj. Efter at have besøgt et par butikker tog vi hjem til lille Silke igen. Hun lå stadig bare og sov og havde ikke haft grædt eller noget, det er dejligt hun indtil nu er så nem. Hun græder sjældent og er helt igennem bare verdens skønneste baby.

Overlægen kom og sagde at vi skulle finde en tid til hjemsendelse hurtigst muligt. Helst inden weekenden da han mente at Silke var helt klar til at komme hjem. Det eneste det krævede var at vi fik det koordineret med SP. Det er hospitalstandart ved så tidlige hjemsendelser, der var nemlig stadig 21 dage til Silkes termin. Vi prøvede at kontakte SP flere gange og få koordineret hjemsendelsen, men hun var ikke til at få fat på. Overlæge Christian sagde han nok skulle kontakte hende eller lægge en besked på hendes telefonsvarer hvis hun ikke tog den. Hvis hun slet ikke var til at få fat på sagde han at vi afholdte udskrivningen alligevel. Det blev vi glade for da vi begge glædede os til at tage hjem.

Charlotte døjede med nogle dumme smerter den dag. Hun havde stadig efterveer som var meget smertefulde og kom i bølger, de var ikke faldet i styrke men var tiltaget og kom oftere end før. Desuden havde hun opdaget en knude, en meget smertefuld knude i brystet som hun ikke vidste var var. Personalet sagde at det måtte være en mælkeknude og bad hende om at lægge et varmt omslag på i løbet af natten. Hvis det ikke forsvandt skulle det tilsees dagen efter.

Silke sov resten af dagen væk og var som altid en slatten og varm sovebaby. Nem og dejlig at have med at gøre, hun grad kun hver gang hun blev sulten og faldt straks i søvn efter hun fik mad. Smukke lille Silke.Leave a Reply.

  Om bloggen

  Denne side er lavet af Mikkel og Charlotte,
  Silke's forældre.

  En dag til dag fortælling om vores ophold på neonatal


  Silkes termin:

  Arkiver

  December 2013
  November 2013

  Kategorier

  All