04/12-2013 - 16 dage gammel

Dagen inden vi skulle hjem var dejligt afslappende, for det var super skønt at vide; "at i morgen skulle vi endelig hjem"! Men på en eller anden måde var det også lidt ambivalent, man har det med at forsone sig en med det sted man opholder sig og de mennesker man omgås. Så vi ville da lyve hvis vi ikke kom til at savne nogle af aspekterne ved at bo på neonatal afd. - men i forhold til hvor meget vi savnede at være hjemme og hvor meget vi savnede vores dyr, så var det hele hurtigt glemt. I hvert fald skulle det bare blive skønt at komme hjem.

Mikkel tog hjem hele dagen og gjorde klar til vores hjemkomst, der var et par ting der skulle ordnes i vores grundet den uventede afgang for snart tre uger siden. Der skulle ryddes op og der skulle kattesikres. Han tog afsted ca. kl 11 og var først tilbage ved 20-21 tiden. 

Imens Mikkel var væk fik Charlotte besøg af hendes veninde Nina og hendes kæreste Frank. En af deres fælles bekendte, Maria, spurgte om hun også måtte komme forbi da hun havde en aftale med Frank og Nina senere på dagen. Det sagde Charlotte selvfølgelig ja til da de alle kendte hinanden. Frank og Nina havde en gave med til silke, et leopard tøjsæt. De havde også en autostol med som vi skulle låne til hjemkomsten.

Lægen som jordemoderen dagen før havde tilkaldt kom. Hun kiggede på Charlotte og sagde at det skulle undersøges på mamakirurgisk da hun heller ikke kunne se hvad det var. Hun sagde det i hvert fald ikke var en mælkeknude og at vi ville modtage en indkaldelse når vi var kommet hjem. 

Ellers en stille dag med lidt babyhygge.Leave a Reply.

  Om bloggen

  Denne side er lavet af Mikkel og Charlotte,
  Silke's forældre.

  En dag til dag fortælling om vores ophold på neonatal


  Silkes termin:

  Arkiver

  December 2013
  November 2013

  Kategorier

  All