21/11-13 - 3 dage gammel

Fjerdedagen var ren afslapning med den lille ny. Vi brugte bare hele dagen på at nyde hendes selskab. Vi foretog os faktisk ikke andet end at sidde med hende og føle det dejlige og tætte nærvær. Der er bare intet bedre i hele verden end at sidde med sit lille barn og bare nyde det.

Her ses Silke liggende og sove hos Charlotte :)
Se en lille fin hånd, her er den sammenlignet med Charlottes, som selv har små hænder.
Her er silke faldet i søvn og sover meget tungt, hun sov så tungt at hun ikke bemærkede sutten som var faldet ud og næsten støttede hendes hoved i søvnen.
Her på tredjedagen var vi blevet meget fortrolige med rutinerne og skemaerne der skulle følges. Det er let at fodre igennem en sonde, næsten for let. Desværre skal sonden bare altid tjekkes af en plejer først - for at se at den ikke har flyttet sig og er endt i lungen istedet for maven. Dette betød at man ikke kunne være helt selvstændig selv om man ville - for der skulle altid en plejer til at tjekke før man måtte give mad.

På dette tidspunkt ville Silke slet ikke amme, hun lå blot og hyggede sig ved brystet og småsuttede lidt; intet der mindede om at hun drak noget. Der var der heller ingen naturlig sult, det kunne man ikke undgå da hun blev fodret igennem sonden konstant og derfor ikke kunne udvikle egen lyst til at drikke. Personalet beroligede os og sagde at det vigtigste bare var at hun fik mad disse første dage, det var vigtigere end at lære hende at amme. De ville være 100% sikre på hun fik hvad hun skulle i hendes lille alder.Leave a Reply.

  Om bloggen

  Denne side er lavet af Mikkel og Charlotte,
  Silke's forældre.

  En dag til dag fortælling om vores ophold på neonatal


  Silkes termin:

  Arkiver

  December 2013
  November 2013

  Kategorier

  All