22/11-13 - 4 dage gammel

I dag rykkede vi fra barselsafsnittet og ned på Neo. Det var meget ambivalent, på den ene side var det super skønt at måtte være hos Silke hele tiden. Det var det eneste vi havde tænkt på de forgående dage, så det var en forløsning uden lige. Men det var også lidt svært fordi vi skulle til at planlægge hvordan vi skulle takle ikke at måtte sove her begge to. Heldigvis var vi besluttede på at være her for Silke og tilsidesætte alle vores egne følelser, det var på grund af hende at vi var her og vi tænkte kun på at støtte hende og vise hende at vi var her for hende hele tiden, uanset hvad vi måtte i.flg. personalet og hvad vi blev pålagt af hospitalets procedurer. 

Silke var blevet forflyttet til stue 2. Der var mere ro på end på stuen hvor hun lå før. Der var et andet par som lå her i forvejen, de havde en lille dreng hvis sag mindede en del om Silkes. Det var svært at skulle tilse deres behov, de havde jo ligeså meget brug for ro. Heldigvis var hendes mand her også, så vi følte os lidt i samme båd; de havde det også meget hårdt med at de ikke måtte være her. 

Senere på dagen fik vi beskeden på at Silke skulle i behandling for gulsot. Hun skulle ligge i ca. to dage. Der blev placeret en lyskasse over hendes seng og hun fik mørkebriller og nethat på. Hvis vi skulle have hende ud skulle vi have en lyspude under/over hende, behandlingen måtte helst ikke afbrydes for længe. Lægerne kaldte det "et meget kedeligt" tilfælde af gulsot, og de sagde at hendes behandling var lille og kortvarig.
På billedet ses Silke i lysboksen.

I dag kom vores første største succes, Silke ammede første gang kl 10:00, hun drak 10ml. og fik kæmpe ros af læger og personale - dygtig pige! Desværre ville vi det næste stykke tid opdage at succesen ville være svær at gentage :( Leave a Reply.

  Om bloggen

  Denne side er lavet af Mikkel og Charlotte,
  Silke's forældre.

  En dag til dag fortælling om vores ophold på neonatal


  Silkes termin:

  Arkiver

  December 2013
  November 2013

  Kategorier

  All