24/11-13 - Seks dage gammel

I morges kom der en sygeplejerske/laborant og gav hende et hælestik, dette var for at fastslå om hun stadig havde gulsot. Hun tog det pænt og brokkede sig ikke engang. Der gik kun 30 minutter så var svaret allerede klar. Hendes bilirubinværdi lå på 170, (man skal have en værdi på over 250 for det anses som gulsot. Til vores glæde blev hendes mørkebriller og nethat fjernet og hun kunne igen frit åbne sine små øjne og nyde synet af verdenen.
Senere blev hendes sonde blev pillet ud af en plejer, og hun fik lov til at være uden sonde i halvanden time, dette var fordi Silke havde rykket i den og den var blevet løs - den skulle derfor skiftes. Vi tænkte vi ville give hende fred og nyde følelsen af at være uden sonde, så vi fik ikke taget nogle billeder af hende. 

Da aftenvagterne kom ind for at tilse os på stuen havde de en seng med til mig. De er altid så søde på natholdet, jeg ved ikke hvorfor, men aftenvagterne virker altid så søde og forstående. Ellers var det en meget fredelig dag/nat, hvor der egentlig ikke skete noget mærkbart eller noget der burde nævnes. Det er vildt så stærke bånd der knyttes i disse tidlige dage, vi føler hun er en del af os og vi elsker hende så højt at det næsten gør ondt at skulle forlade hende bare kortvarigt.
Når man er på neo vender man sig meget hurtigt til de små pus, det bliver utroligt hurtigt normalt med de små størrelser. Men når man går en tur ned igennem barselsafsnittet kommer virkeligheden snigende, der virker alle babyer så grotesk mastodontiske og kæmpe store, vi syntes dog stadig at vores er langt den smukkeste baby.Leave a Reply.

  Om bloggen

  Denne side er lavet af Mikkel og Charlotte,
  Silke's forældre.

  En dag til dag fortælling om vores ophold på neonatal


  Silkes termin:

  Arkiver

  December 2013
  November 2013

  Kategorier

  All