29/11-13 11 - 11 dage gammel.

I dag faldt Silkes navle faldt af. Charlotte skulle skifte hende og opdagede at navlen var væk. Hun kaldte på en plejer som sagde at det så super fint ud og at den var faldet flot af. Charlotte skiftede hende forsigtigt for at det ikke skulle gøre ondt, men Silke så slet ikke ud til at mærke noget til det. Det var dog lidt underligt at navlenstumpen bare var væk, ingen af os havde set den? Vi ledte efter den forgæves og vi har stadig ikke fundet den?

Børnelægen Christian kom ind og fortalte Charlotte at Silke snart kunne udskrives. Et sted mellem søndag d. 8/12 og Søndag d. 15/12. Det var helt vildt at få at vide da vi nu havde et konkret tidspunkt at fokuserer på. Det var super dejligt at kende tiden på en evt. hjemkomst, det gjorde opholdet meget lettere end bare at vente i usikkerhed. Sikke en dejlig nyhed! Oven i det fik vi senere på dagen at vide at der var en familiestue undervejs og at vi måske allerede kunne flytte ind dagen efter. Det var en super glædelig besked, resten af dagen syntes meget nemmere - og hele den pågældende dag tænkte vi ikke engang over den store grædende baby mere; nu syntes vi bare det var synd for ham og vi begyndte at føle medlidenhed istedet for irritation. Det er vildt at man kan blive så presset når man er presset ind i en situation, at man helt helt glemte at det var en lille syg baby der skabte alt det stress man havde fået. Han er jo en stakkels lille fyr og vi ønsker ham selvfølgelig det bedste!

Kl 9:00 ringede Mikkel til egen læge og fortalte om vores situation. Lægen indvilligede meget hurtigt i at udskrive en lægeerklæring startende fra Silkes indlæggelse til udskrivelse. Lægen tøvede slet ikke og sagde "den får du med det samme, det er vigtigt du er hos hende og tænker på din familie". Det var det det samme som at få forlænget overlov. Mikkel var ovenud lykkelig og meget glad for beskeden. Det var helt vildt så skønt det var at tænke på at vi nu kunne blive sammen. Overlægens brev havde båret frugt. Tak for det Christian! Kommunen ringede ca. en time efter og bekræftede lægens erklæring. Mikkel var så lykkelig at det halve kunne være nok. 

Charlotte tog hjem for at ordne nogle praktiske ting og for at snakke med vores katte m.fl. Jeg, Mikkel, sad bare med silke og ventede på Neo. Silke virkede lidt utilfreds over at savne sin mor men hun hyggede sig stadig over at ligge på fars mave. Dog virkede hun lidt utilfreds over ikke at kunne amme og måtte nøjes med sonden. Det resulterede i at hun slugte et par tudekiks som jeg måtte trøste væk igen. Mens Charlotte var væk kom Lena, Silkes farmor, og Emilia, Silkes moster, på besøg. De havde vores nye barnevogn/babylift med hvilket var skønt. Den var kæmpestor til vores lille Silke, så hvis vi ville kunne den i hvert fald bruges indtil 3 års alderen.

Vi kørte alle tre i Babysam og købte tøj til præmature børn. Det var super dejligt at have lidt tøj til så små størrelser, ikke bare så vi kunne bruge vores eget istedet for hospitalets. Men også så vi havde noget mikro tøj så vi kunne mindes hendes lille størrelse mange år fra nu. Vi fik købt præmatur bodystockings både lang/kortærmede, bukser, strømper, en hue og lidt andet børnetøj. Vi købte også endnu flere stofbleer, og et par uldundertrøjer/bodystockings. Så det var rigtigt hyggeligt. Silke er rigtig fin i sit nye tøj. Desværre var der en stor syningfejl i den langærmede bodystocking som vi ikke havde opdaget, så den skal byttes i morgen.

Da Charlotte kom hjem gik vi ud og købte en masse slik, det var noget vi virkelig havde savnet de sidste mange dage, så det var dejligt med et lille lager i vores skab!Leave a Reply.

  Om bloggen

  Denne side er lavet af Mikkel og Charlotte,
  Silke's forældre.

  En dag til dag fortælling om vores ophold på neonatal


  Silkes termin:

  Arkiver

  December 2013
  November 2013

  Kategorier

  All